Andelar till salu - Odöpt stoåring efter Mehmas

Ny import efter Mehmas (IRE)

Toppstammad stoåring

Köp in dig i vad vi hoppas är en blivande stjärna? En mycket fin och välutvecklad stoåring efter Europas ledande avelshingst; Mehmas (IRE) han är 1:a på hingstlistan över vinstrikaste tvååringar både 2020 och 2021. Stolinjen är en gedigen Aga Khan-linje med massor av välkända topphästar i ledet. 

Ta nu chansen att gå med i en toppstammad import. Det finns tre st andelar på 20 %.
Inköpskostnad 30.000 kr + moms. 

Klicka bilderna för att se dem i sin helhet.

Stoåring efter Mehmas (IRE) undan Tildyana (IRE)/Sinndar (IRE)

Detta sto ropades in till stallet Tattersalls Ireland September Yearling Sale 2021 i slutet av september för 9.000 pund. Hon hade nr 339.

På grund av corona-restriktioner så var det omöjigt för mig själv att åka till auktionen och jag anlitade därför Walter Buick. Walter är agent i England stationerad i Newmarket, han har skandinavisk anknytning då han bott och varit verksam inom galoppen i Norge några år och hjälper nu många ledande tränare i Sverige med inköp. 

Vi är väldigt glada att vi har lyckats komma över ett en så fin åring som med råge översteg våra förväntaningar. Normalt sett så säljs åringar efter den fadershingten för minst det dubbla så detta är verkligen en gyllene tillfälle. Det är dessutom en väldigt fin och välutvecklad häst som verkar ha ett riktigt trevlig och klassigt temprament. Inte så hög men kraftig och med fin exteriör och muskelmassa. Hon är okomplicerad och har rest fint under hela transporten till Sverige och aklimatiserat sig perfekt.

Inrdining och grundträning är påbörjad.
Hör av dig för mer info och visning.