Veckobrev från Annika v 44

Igår var jag iväg och hämtade en stoåring nere i Skåne, från härliga Kastanjegårdens Stuteri. Hon är än så länge odöpt och köptes in på auktionen i Göteborg. Hon har fått njuta av en extra månad hos sin uppfödare men nu är det dags att "börja skolan". Se bild på hennes fina katalogsida. Hon är efter Galileo hingsten Junipers Tree och hon har en riktigt fin amerikansk mamma som redan lämnat en listedvinnare.

Till helgen som kommer skall jag faktiskt köra ner till Skåne igen. Då skall jag hämta hem en åring från Stuteri Saccracing samt stallets nyaste inköp -ett tvåårigt Mehmas-sto Pearl Longe (IRE) inköpt på Tattersalls i Newmarket i förra veckan. Jättespännande och motiverande att det är så fint stammade hästar som skall förstärka stallet inför kommande säsonger. 

Det var startanmälan till nästa vecka idag (9 nov) och jag startanmälde Innana Sacc, Forward Focus, Cava Queen, Moloch Sacc och 2:åriga King Felix Sacc. Samt tvååriga Brookhaven är anmäld till kval. Det finns andelar kvar i honom i populära konsortiet Racehorse and Bubbles. 

Åringen Cassandra är väldigt mogen och framåt och har nu provat att kantra på rakbanan tre gånger och gör det som en liten stjärna. Zandro Dee och Inti Sacc har nu haft ryttare på sig i stallgågnen och runt stallet och är redo att börja bli redo att gå ut på lite längre tur. Unghästarna utbildas och tränas lätt tre gånger i veckan och övrig tid får de ha det lugnt och trevligt med sina kompisar i hagen samt introduceras i alla olika rutiner som finns för en blivande galopphäst. Det är mycket de skall smälta och kroppen skall hänga med. 

Vi har andelar från mellan 3 % till 50 % till salu i flera olika lovande åringar och starthästar. Listan är inte helt uppdaterad ännu så tveka inte att fråga. 

Ha det fint, med vänliga hälsningar Annika 


Stam nya odöpta stoet.
stam morning viewjpg


Brookhaven och Miss Mack - så fina! 
Brookhaven och Miss MackJPG