Tävlingsdag 28/4


Vi sadlar ut tre hästar.


Lopp 4 3-års maiden 1400 dt.
 Cava Queen - Ulrika Holmquist


Lopp 5 Järnlöpning (max hcp 64 alt inget formtal)
Grey Runner - Ulrika Holmquist


Lopp 6 3-årslöpning 2100 m
Bearman - Andreas Tapia Dalbark


Cava Queen är ett mycket fint sto som börjar karriären lovande med 3 placeringar, här är hon ute på lite för kort distans, lite med tanke på "väcka" henne inför kommande starter då hon faktiskt uppträtt lite segt i tidigare lopp även om hon alltid går hela vägen in i mål, jag vill ha henne lite kvickare i benen inför framtiden, hon kommer säkert göra ett bra löp.


Grey Runner debuterar här och har tränat fint inför detta samt kvalade utan problem. En häst jag gillar skarpt men kräver såklart inte seger direkt utan en bra upplevelse att bygga på inför framtiden är det viktigaste.


Bearman är ute på rätt distans den här gången, motståndet är stenhårt. Han avslutade supersnabbt senast när han väl hittade benen, han är en (härlig)buse med massor av egna idéer men han utvecklas för varje start och jag hoppas på en bra insats bland de 3 igen. 


Kommentar ang strykningarna:
Efter ett gäng stryningar imorgon reduceras våra starthästar alltså tyvärr till hälften (Bearded Lady, Dancingonthetable och Nemesis är strukna) det hör verkligen till ovanligheterna att jag har så här många strykningar. De strukna hästarna är nedsatt av olika mindre åkommor och hälsar att de snart är på g igen. Vi pysslar om dem lite extra fram tills dess ❤️

Det handla alltså inte om något virus så jag är inte orolig över att formen på de övriga starthästarna är i fara utan jag är mycket nöjd med dem jag sadlar ut.

Lycka till ägare och kretsen kring hästarna!

Ni ser som vanligt loppen på www.ATG.se, man kan se dem både live och i efterhand.

Bilden : Bearman och Malin Holmberg innan förra starten.