Starthästar i dag på Bro Park

Idag startar vi fem hästar på Bro ParkLopp 5 Maiden 3år 2100 dt

Cava Queen - Jacob Johansen

Perfect Plan A -Oliver Wilson

Bearded Lady - Malin HolmbergLopp 6 Järnhandikapp 2350 m dt

Dancingonthetable - Emma NordinLopp 9 2:års maiden 1400 gr

Moloch Sacc -Malin HolmbergOm hästarnas chanser:

Cava Queen utrustas med blinkers för första gången och en stark ryttare som kanske kan motivera henne. Vi satsar på ett offensivt upplägg. Perfect Plan A debutera fint och är här ute på bra distans och känns väldigt taggad i träning. En häst med utveckling i sig. Bearded Lady är en jättefin häst som inte fått till det ännu. Hon har inte startar på länge och kan evt behöva loppet. Å andra sidan är hon väldigt lättjobbad så det behöver inte vara en nackdel. Hon skall smyga med bakom de främre och avgöra på speed. Att ha tre hästar i samma lopp är ju inte så roligt men vi skall försöka göra det bästa av det.

Dancingonthetable är här ute i lättare sällskap än vanligt och ser ruggigt fin ut i träning och distansen borde vara mitt i prick. Han ser strålande ut i träning. Han gynnas dock ej av hård bana.

Moloch Sacc är en underbar häst med rätt inställning. Här finns några tuffa emot men en bra platspremie siktar vi absolut på.Flera av våra ordinarie ryttare är tyvärr avstängda denna dagen så därför är det andra duktiga jockeys som får chansen