Nu är det oktober och åringstider.

Fina tävlingsdagar har flugit förbi. Många fina placeringar och ytterligare två segrar sedan senast. 

Här är några höjdpunkter:

Swinging of Venice har nu tagit fantastiska fem segrar i år (10 totalt och alla med Ulrika Holmquist i sadeln). Den senaste tog han på självaste Stockholm Cup-dagen då han besegrade ett rutinerat fält i HERBERT SACHS MEMORIA. Swinging Of Venice ägs av Stall TZ. 

Vackra Ninurta Sacc fick äntligen vinna sitt första lopp, vilket gjordes i överlägsen stil med lärlingen Malva Blademo i sadeln. Ninurta Sacc ägs av Stuteri Saccracing AB. 

Forward Focus visade lite av sin kapacitet och var jätteduktig senast när han var kort slagen tvåa efter att ha lett fältet större delen av vägen i en jämn 3:års handikapp. Forward Focus ägs av Min Galopphäst AB.

Vår lilla söta tvååring Miss Mehmas har inte tagit mindre än tre stycken andraplatser fram tills nu och står verkligen på tur för seger. Så duktig!

Härliga Whiskey Sour var nere på Jägersro och tog en fin femteplats i auktionslöpningen i ett tufft och fullt fält, det var första resan och första starten över 1600 m. Både Miss Mehmas och Whiskey Sour ägs av  Lars-Otto Thorin och Tesch Power KB.

Cava Queen har startat två gånger och varit först 2:a och sedan 4:a, känns som formen är där nu att hon kommer ta en seger snart. Vi välkomna en ny andelsägare i henne och det finns nu endast en andel kvar (på 10%) som kan överta utan inköpskostnad. (Kontakta Annika vid intresse) 

Ny åringar börjar så smått att komma in, hittills har vi fått in tre fina småttingar:
Zandro Dee (SWE) efter White Soxs (CHI) undan Zandradee (IRE). Uppfödare Annika Sjökvist.
Inti Sacc (SWE) efter White Soxs (CHI) undan Hope And Glroy (SWE) Uppfödare Stuteri Saccracing AB.

På den svenska åringsauktionen ropades Cassandra (SWE) efter Bobby´s Kitten (USA) Angel Lane (FR). Uppfödare: Stålemara Gård AB, H Österstad o H Malm. 

Vi väntar in ytterligare några fina åringar efter bland annat efter Geniale (JPN), Gale Force Ten (GB) och Jimmy Mack (SWE).  Så spännande inför nästa år! 

Har du en åring du vill sätta i träning eller vill du köpa in en? 
Vi tar gärna emot din åring? Vi rider in och grundutbildar den över vintern - mjukt och fint på bästa sätt av min duktiga personal. 

Till salu som ridhästar (eller amatörhästar)
Vi har två fina hästar som nu är till salu för att göra plats till lite ungdomar - den fantastiska miljonären Arabianranta samt den vackra, högresta Bearded Lady önskar båda gott hem som ridhästar. Hem med vana av fullblod och kunskap för att vidareutbilda dessa pärlor. 

Massor med bilder och träningsfilmer och annat spännande hittar du som vanligt på vår Facebooksida - Galopptränare Annika Sjökvist.

Med vänliga hälsningar Annika - mobil: 0736-806522


Ninurta Sacc - Malva Blademo vinner sin första seger med över 20 längder. 
220907 Ninurta Sacc 6jpgSwinging Of Venice - Ulrika Holqmuist -10:e segern! 
220918 Swinging of Venice  3jpg


Forward Focus väldigt duktigt som kort slagen 2:a220510 Forward Focus tvajpg